Stockholm

16 APR

HAVE A CLASSY EASTER

Nu på fredag teamar Uber upp med Friday Tieday för en stiligare påsk. Utvalda Uber bilar bjuder på en slips från Friday Tieday och ser till att du får en classy easter. Vi kallar det kort och gott Friday Tieday!

14 APR

Vill du ha Uber som granne?

Uber Stockholm anställer och behöver ett nytt kontor. Har du tillgång till fina lokaler och vill jobba bredvid Uber? Isåfall vill vi höra från dig!

5 MAR

Uber Anställer: är du vår nästa stjärna?

Vill du jobba på ett av världens snabbast växande startups? Uber söker just nu två stjärnor till sitt Stockholmskontor, som idag består av ett team på tre personer vilket betyder att du kommer att joina ett litet team i ett tidigt stadie. Är du vår nästa Community Manager eller Logistics & Operations Manager?

3 MAR

VÅRA BÄSTA UBER-STORIES

Vi har under vårt första år i Stockholm haft glädjen att lära känna underbara kunder och förare. I vår nya film berättar de om sina bästa Uber-stories, nu vill vi höra din bästa historia!

7 FEB

ÅRET SOM VARIT

Vi har haft ett fantastiskt roligt år och det har vi alla er att tacka för! Den 31 januari 2013 lanserades Uber i Stockholm och blev den snabbast växande staden någonsin. Här följer en kort sammanfattning av året och ett stort tack till er alla.

28 JAN

Vi presenterar uberX – Den Billiga Ubern

Idag tar vi ett stort steg närmare vår vision om att vara allas privatchaufför. Efter närmare ett års hårt arbete är vi idag otroligt glada att äntligen kunna erbjuda ett både billigare och grönare alternativ genom Uber. Stockholm, uberX är äntligen här!

15 JAN

ANVÄND UBER MED JOBBET

Visste du att vi nyligen sänkte våra priser på UberBLACK med 10% och att du nu kan få kvittona från dina företagsresor skickade direkt till din ekonomiavdelning? Dessutom kan du skriva en kommentar på varje kvitto för att underlätta kvittohantering och utlägg. Läs om våra funktioner nedan för dig som vill använda Uber smidigt och enkelt för resor med jobbet.

7 JAN

Börja året med fria resor

Vi vill försäkra oss om att du börjar det nya året med stil, varför vi nu dubblar antalet krediter för varje vän du värvar. Bjud in dina vänner att testa Uber och få 140 kr i krediter!

30 DEC

UBER PÅ NYÅR

Vi börjar närma oss slutet av året och därmed även årets festligaste kväll - nyårsafton! Inför kvällen vill vi ge några tips på hur du bäst använder Uber under firandet och vilka priser vi kan förvänta oss. Du kommer att kunna räkna med Uber på nyårsafton, men det kommer att kosta mer än vanligt vid vissa tidpunkter.

28 DEC

UBERLUX I STOCKHOLM

Vi är nu därför glada att kunna erbjuda valmöjligheten för UberLUX i Stockholm! Genom att beställa en UberLUX får du alltid en bil med högsta komfort, så som en Mercedes S-Klass, Audi A8 eller BMW 7 Serie.