Stockholm

4 MAY

Nytt pris, ännu bättre service!

Sedan vi lanserade UberBLACK och UberLUX i Sverige har vi hållt samma priser men från och med denna vecka kommer vår prissättning ändras en aning. Vårt mål är att alltid koppla ihop dig med de allra bästa förarna i Stockholm.

30 APR

#UBERSPRINGCLEANING MED UBER OCH STADSMISSIONEN

Våren är äntligen här och med den kommer en välbehövlig vårstädning av garderoben. I samband med detta har vi inlett ett samarbete med Stockholms Stadsmission och Göteborgs Stadsmission för att göra det enkelt för dig att skänka kläder och skor som du inte längre har någon användning för till förmån för människor som lever i utsatthet.

23 APR

MEET THE TEAM - AXEL

14 APR

UBERX - SÅ FUNGERAR DET

För ett år sedan lanserade vi Ubers lågprisprodukt uberX i Stockholm - en produkt som är 30% billigare än vanlig taxi och dessutom nära till hands. uberX är en stor succé och blir bara bättre desto mer du åker - i detta blogginlägg förklarar vi hur!

11 APR

GE EN RESA, FÅ EN RESA

Nu kan vi stolt berätta att vi gjort vårt värvningsprogram globalt! Från och med idag kommer du, när en vän använt din Uber-kod vid sin första resa, få en gratisresa värd upp till 100kr i Sverige som också kan användas i alla Uber-städer runt om i världen, oavsett valuta!

1 APR

Easter Surprise - HopexUber

Vi tjuvstartar påskfirandet redan idag med ett samarbete med svenska modevarumärket Hope. I utvalda Uber-Black bilar i Stockholm och Göteborg har vi placerat ut exklusiva påskpresenter till er. Uber Sverige önskar dig en riktigt trevlig påsk!

26 MAR

MEET THE TEAM - LINA

Som Marketing Manager är Lina ansvarig för Ubers tillväxt på kundsidan. Det innebär att hon jobbar med allt från samarbeten med spännande varumärken, planerar aktiviteter för att generera nya kunder och ta väl hand om de existerande kunderna. “Första gången jag hörde talas om Uber hade vi precis lanserat i Stockholm. Jag skulle föreläsa på en konferens i Stockholm och där träffade jag en representant från Uber som bjöd mig på en gratis första resa. Testade redan samma kväll och det var mind blowing. Sen den dagen har jag varit hooked på Uber.”

27 FEB

GIVE AND GET FREE UBER CREDITS

Är du trött på att det alltid är du som får beställa Uber i ditt sällskap? Har du vänner och familj som inte testat Uber än? Vi har sedan länge ett smart erbjudanden som vi själva tycker är smått fantastiskt. Så vi tänkte att om du missat detta eller kanske glömt av att det finns berättar vi lite kort om hur det fungerar i detta inlägg.

18 FEB

MEET THE TEAM - ROBIN

Som General Manager är Robin ansvarig för Ubers team, tillväxt och lönsamhet i Sverige. “Det bästa med att jobba på Uber är känslan av att bygga upp något tillsammans med ett starkt team. Kombinationen av frihet vi får i form av ett litet lokalt startup - och resurser från ett otroligt välfinansierad och kapabelt bolag är också fantastiskt. Den kombinationen gör Uber rätt unikt.”

14 FEB

#UBERLOVE

Vi firar två år i Sverige och hade aldrig fixat det här så bra om det inte vore för dig. Du har gett oss konstruktiv feedback på sådant vi kan göra bättre, överröst oss med komplimanger och bemött våra partners med respekt och vänlighet vilket gjort att de växt i sitt yrke och trivs på jobbet. Det har hänt mycket det senaste året! Här är våra top moments under 2014.