Stockholm

26 MAR

MEET THE TEAM - LINA

Som Marketing Manager är Lina ansvarig för Ubers tillväxt på kundsidan. Det innebär att hon jobbar med allt från samarbeten med spännande varumärken, planerar aktiviteter för att generera nya kunder och ta väl hand om de existerande kunderna. “Första gången jag hörde talas om Uber hade vi precis lanserat i Stockholm. Jag skulle föreläsa på en konferens i Stockholm och där träffade jag en representant från Uber som bjöd mig på en gratis första resa. Testade redan samma kväll och det var mind blowing. Sen den dagen har jag varit hooked på Uber.”

27 FEB

GIVE AND GET FREE UBER CREDITS

Är du trött på att det alltid är du som får beställa Uber i ditt sällskap? Har du vänner och familj som inte testat Uber än? Vi har sedan länge ett smart erbjudanden som vi själva tycker är smått fantastiskt. Så vi tänkte att om du missat detta eller kanske glömt av att det finns berättar vi lite kort om hur det fungerar i detta inlägg.

18 FEB

MEET THE TEAM - ROBIN

Som General Manager är Robin ansvarig för Ubers team, tillväxt och lönsamhet i Sverige. “Det bästa med att jobba på Uber är känslan av att bygga upp något tillsammans med ett starkt team. Kombinationen av frihet vi får i form av ett litet lokalt startup - och resurser från ett otroligt välfinansierad och kapabelt bolag är också fantastiskt. Den kombinationen gör Uber rätt unikt.”

14 FEB

#UBERLOVE

Vi firar två år i Sverige och hade aldrig fixat det här så bra om det inte vore för dig. Du har gett oss konstruktiv feedback på sådant vi kan göra bättre, överröst oss med komplimanger och bemött våra partners med respekt och vänlighet vilket gjort att de växt i sitt yrke och trivs på jobbet. Det har hänt mycket det senaste året! Här är våra top moments under 2014.

11 FEB

MEET YOUR DRIVER - JAN-ERIK

Jan-Erik är en av de bilägare med högst betyg på testversionen av uberPOP – vår nya samåkningstjänst som kopplar samman bilägare och passagerare. Jan-Erik är pensionär och hoppar då och då in som vikarie på Komvux i Göteborg. Jan-Erik blev tipsad om Uber av sina barn. Då hade han inte hört talas om appen, nu berättar han stolt om Uber för vänner och bekanta.Ta del av Jan-Eriks berättelse om hur han tycker det är att köra uberPOP.

11 FEB

Full fart framåt i Norden

Det har gått tre månader sedan vi kom till Köpenhamn, Oslo och Helsingfors och vi är bokstavligt talat överväldigade av det fantastiska mottagande vi fått. Tusentals Uber-åkare har laddat ner vår app! Och än mer uppmuntrade är det progressiva framtidstänket, som växt i tystnad i Norden.

4 FEB

MEET THE TEAM - OSCAR

Som Marketing Manager är Oscar ansvarig för Ubers tillväxt och partnerskap på marknadssidan i Stockholm. Han sköter allt från spännande samarbeten till design och formatering. “Första gången jag testade Uber var en snöig söndag när jag var på väg till en brunch hos några vänner på Stora Essingen. Jag kommer ihåg hur smidigt det var att endast ta ett par kliv ut i snöovädret och sen efter en tyst och bekväm resa vara framme vid deras port. Där och då blev jag ett äkta Uber-fan.”

31 DEC

UBER-TIPS INFÖR NYÅRSAFTON

Med mer än två miljoner resor ikväll förväntar vi oss att nyårsafton blir vår mest upptagna dag hittills! Vi kommer ha rekordmånga bilar ute men det förändrar tyvärr inte det enkla faktum att alla vill ta sig runt exakt samtidigt under nyårsafton. Här är våra bästa tips på hur du undviker de högre priserna.

18 DEC

Meet Your Driver - Andreas

Andreas är en av förarna bakom produkten uberX som introducerades i Stockholm i början av 2014. uberX är Ubers billigare och mest miljövänliga alternativ - mer än 30% billigare än vanliga taxipriser. Andreas upptäckte Uber i samband med en Djurgårdsmatch, där Uber var matchvärdar. I våras blev Andreas kund hos Uber och testade uberX för första gången och det dröjde inte länge innan han bestämde sig för att skola om sig till yrkeschaufför och börja köra Uber.

14 DEC

TACK!

Stort tack till alla som var med och bidrog till UberGIVING! Det var en fin och solig lördag med många härliga människor som ville skänka sina vinterkläder. Totalt samlade vi tillsammans ihop drygt ett ton kläder.