Stockholm

14 APR

UBERX - SÅ FUNGERAR DET

För ett år sedan lanserade vi Ubers lågprisprodukt uberX i Stockholm - en produkt som är 30% billigare än vanlig taxi och dessutom nära till hands. uberX är en stor succé och blir bara bättre desto mer du åker - i detta blogginlägg förklarar vi hur!

11 APR

GE EN RESA, FÅ EN RESA

Nu kan vi stolt berätta att vi gjort vårt värvningsprogram globalt! Från och med idag kommer du, när en vän använt din Uber-kod vid sin första resa, få en gratisresa värd upp till 100kr i Sverige som också kan användas i alla Uber-städer runt om i världen, oavsett valuta!

1 APR

Easter Surprise - HopexUber

Vi tjuvstartar påskfirandet redan idag med ett samarbete med svenska modevarumärket Hope. I utvalda Uber-Black bilar i Stockholm och Göteborg har vi placerat ut exklusiva påskpresenter till er. Uber Sverige önskar dig en riktigt trevlig påsk!

26 MAR

MEET THE TEAM - LINA

Som Marketing Manager är Lina ansvarig för Ubers tillväxt på kundsidan. Det innebär att hon jobbar med allt från samarbeten med spännande varumärken, planerar aktiviteter för att generera nya kunder och ta väl hand om de existerande kunderna. “Första gången jag hörde talas om Uber hade vi precis lanserat i Stockholm. Jag skulle föreläsa på en konferens i Stockholm och där träffade jag en representant från Uber som bjöd mig på en gratis första resa. Testade redan samma kväll och det var mind blowing. Sen den dagen har jag varit hooked på Uber.”

27 FEB

GIVE AND GET FREE UBER CREDITS

Är du trött på att det alltid är du som får beställa Uber i ditt sällskap? Har du vänner och familj som inte testat Uber än? Vi har sedan länge ett smart erbjudanden som vi själva tycker är smått fantastiskt. Så vi tänkte att om du missat detta eller kanske glömt av att det finns berättar vi lite kort om hur det fungerar i detta inlägg.

18 FEB

MEET THE TEAM - ROBIN

Som General Manager är Robin ansvarig för Ubers team, tillväxt och lönsamhet i Sverige. “Det bästa med att jobba på Uber är känslan av att bygga upp något tillsammans med ett starkt team. Kombinationen av frihet vi får i form av ett litet lokalt startup - och resurser från ett otroligt välfinansierad och kapabelt bolag är också fantastiskt. Den kombinationen gör Uber rätt unikt.”

14 FEB

#UBERLOVE

Vi firar två år i Sverige och hade aldrig fixat det här så bra om det inte vore för dig. Du har gett oss konstruktiv feedback på sådant vi kan göra bättre, överröst oss med komplimanger och bemött våra partners med respekt och vänlighet vilket gjort att de växt i sitt yrke och trivs på jobbet. Det har hänt mycket det senaste året! Här är våra top moments under 2014.

11 FEB

MEET YOUR DRIVER - JAN-ERIK

Jan-Erik är en av de bilägare med högst betyg på testversionen av uberPOP – vår nya samåkningstjänst som kopplar samman bilägare och passagerare. Jan-Erik är pensionär och hoppar då och då in som vikarie på Komvux i Göteborg. Jan-Erik blev tipsad om Uber av sina barn. Då hade han inte hört talas om appen, nu berättar han stolt om Uber för vänner och bekanta.Ta del av Jan-Eriks berättelse om hur han tycker det är att köra uberPOP.

11 FEB

Full fart framåt i Norden

Det har gått tre månader sedan vi kom till Köpenhamn, Oslo och Helsingfors och vi är bokstavligt talat överväldigade av det fantastiska mottagande vi fått. Tusentals Uber-åkare har laddat ner vår app! Och än mer uppmuntrade är det progressiva framtidstänket, som växt i tystnad i Norden.

4 FEB

MEET THE TEAM - OSCAR

Som Marketing Manager är Oscar ansvarig för Ubers tillväxt och partnerskap på marknadssidan i Stockholm. Han sköter allt från spännande samarbeten till design och formatering. “Första gången jag testade Uber var en snöig söndag när jag var på väg till en brunch hos några vänner på Stora Essingen. Jag kommer ihåg hur smidigt det var att endast ta ett par kliv ut i snöovädret och sen efter en tyst och bekväm resa vara framme vid deras port. Där och då blev jag ett äkta Uber-fan.”